Friday, September 16, 2011

Colour Blind

Edo shared this post recently. Very inspiring.

Monday, September 12, 2011

Syahrini's Kaftan

I got a new habit lately. It included running shoes and shorts in the morning. No, I am not a thief and no, I don't like to wear Syahrini's kaftan eventhough I'm dying to try it. I've been jogged around the block for about a week and it made me realize that sometimes, in our life, we took too many things for granted.

There are still so many people sleeping on the street while we are confusing about which car we should take this morning. There are still so many people that scraping off the garbage can to make some living while we are debating where are we going to eat for lunch. There are still so many people drink from the pond (true story, saw it earlier today) while we are wasting our money on alcohols.

What I am trying to say here is life is more than just some Syahrini's kaftan if you know what i mean. Be grateful for what you already have and trust me, you will be a lot happier than you already are.

Cheers!


- Posted using BlogPress from my iPad

Sunday, September 11, 2011

Hello Again Readers!

So, Aswan Said that i should write again to fill my free time while I'm waiting for a job. So here I am now, I erased all of my "consumptive-related" post and move it to my tumblr. So, watch this space, expect something witty, breath-taking and extravagant from me very soon. Cheers!

Wednesday, June 3, 2009

Wednesday, May 6, 2009

my parents joined facebook

this site is hilarious.

Monday, January 19, 2009

mon lapin




Durex ad that was never made it to TV. 

Sick homo rubber bunnies. Funny as hell tho.

Thursday, January 15, 2009

Run Jenny Run



Taylor Momsen's Nike Viral Ad

Monday, December 1, 2008

happy bday dad

Geez, mom, forgetting your kids eh? Let me say it here dad,

"Happy bday pa, semoga yang terbaik dan tambah sayang sama keluarga, you know all of us are always look up to you

Love

-Aldy, Irham, Irfan, Ira-"



p.s
i'm sorry we didn't buy you any flower, we thought mom would put our names there. hahahah

kewlness







Syekh Puji



So, since when drug dealers wearing white robe, beads and growing beards?

 


p.s : that Syekh Puji's picture is daymn good. I want to print it on a tee. Anybody interesting?

Saturday, November 29, 2008

family, lately

Kadang-kadang saya terheran-heran dengan kelakuan keluarga saya. Sewaktu saya pulang dari Bandung, saya disambut ibu saya dan dia menyuruh saya makan malam. Sewaktu saya sedang makan malam, ibu saya teringat sesuatu dan berkata "aduh, Mama lupa ngerjain pe-er nih!". Saya pun berpikir bahwa ibu saya sedang mengerjakan pe-er milik adik saya karena ibu saya tidak bilang apapun bahwa dia akan kembali sekolah lagi. Tapi saya berpikir itu tidak mungkin, karena adik saya sudah SMA, dan saya pun sulit untuk mengerjakan pe-er mereka. Lagian, ngapain juga dikerjain ama mamanya, manja amat.

Karena rasa penasaran yang besar, sebesar badan saya, saya pun menanyakan ke ibu saya "emang pe-er apa sih ma?". Lalu ibu saya pun menjawab "pe-er piano, mama kan les piano!". Saya pun hanya bisa ternganga dengan mulut yang penuh (dengan nasi+sambal+ayam goreng+tahu, gross, i know) dan ibu saya ngeloyor ke dapur. Karena saya tahu sekali ibu saya bukan orang yang menghabiskan waktunya dengan les piano, dia menghabiskan waktunya dengan menyuruh anaknya makan dan nonton sinetron setelah pulang kantor.

Dan hari ini ketika saya bangun, saya mendapati ibu saya sedang menulis not balok. Saya pun terkagum-kagum. WAH, ini ibu saya pasti sudah bisa main Menusuk Dari Belakang by Mulan Jameela  (1 of her fave song, the other one is Jangan Kau Jangan Pergi by Alexa, no kidding). Tapi ternyata eh ternyata, pas guru piano nya datang. Dari dua jam les itu, tidak sepenggal irama pun yang saya dengarkan berkesinambungan. Hanya tuts piano dipencet satu-satu (gatau deh gurunya seneng karena cuma ngajarin tuts satu-satu aja dapet duit apa stress karena ibu saya ga bisa-bisa maen pianonya).  Pas gurunya pulang, saya pun bertanya "mama uda les piano dari kapan sih?" terus dia menjawab "dari minggu lalu". Pas saya tanya alasannya kenapa tiba-tiba dia les piano, dia hanya menjawab "abis ada piano ga pernah dimaenin sih, jadi mama les aja" (sambil ngeloyor ke dapur, ada apa sih ma di dapur? kedapur mulu kayanya). 

Jawabannya sih simpel tapi lumayan menyindir anaknya (adik-adik saya, saya tidak dihitung karena saya di Bandung bukan karena saya bukan anaknya, hahhahaha) 

Yah, kita lihat saja tahan berapa lama kelakuan ibu saya ini. Mungkin sampai dia bisa memainkan melodi Menusuk Dari Belakang dengan lancar.

Kudos to you mom! I'm totally with you. I'll be your singer when you play that song. I kinda like that song too (Mulan Jameela not Alexa).